Υπηρεσία αποαλκοολώσεως για ποτά με μείωση της περιεκτικότητας σε αλκοόλ χωρίς να επηρεάζεται η γεύση και η ποιότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε τις οργανοληπτικές ιδιότητες του προϊόντος. Υπηρεσία διαθέσιμη από το 2025.
Υπηρεσία αποαλκοολώσεως ποτών, με μείωση της περιεκτικότητας σε αλκοόλ χωρίς να θυσιάζεται η γεύση και η ποιότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε ανέπαφες τις οργανοληπτικές χαρακτηριστικές του προϊόντος. Υπηρεσία διαθέσιμη από το 2025.
Βαθμός: 100% Νεμπιόλο.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση με καπάκι βυθισμένο για περίπου 21 ημέρες.
Ωρίμανση: 36 μήνες σε μικρές δρύινες βαρέλες.
Χρώμα: έντονο κόκκινο γκρανάτε.
Άρωμα: έντονο και πολύπλοκο, με νότες από μικρούς καρπούς του δάσους και γλυκές μπαχαρικές νότες.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη, αρμονική και με καλή διάρκεια.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός συνδυασμός: εκλεπτυσμένο κρασί κατάλληλο για κυρίως πιάτα με κόκκινα κρέατα, κυρίως βραστά και ψητά, ώριμα τυριά και σύνθετα πιάτα με βάση φοντί και τρούφα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Ο χειροκίνητος μονομπλόκ ATLAS M έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για την επεξεργασία κρασιού σύμφωνα με τη κλασική μέθοδο.
Πρακτικός και εύχρηστος.
Η παραγωγή πραγματοποιείται αυτόνομα με τη βοήθεια ενός χειριστή.